NYHETER

2019-01-11

Utkast för vad som väntas …

 


2018-10-03

Några ramar är pre-order, ska bli intressant att följa valet av utrustning sen få äran att montera dessa cyklar.


2018-09-20

Pre-order och ett första utkast

Vi har nu i dagarna fått iväg ett fösta utkast och inväntar nu ett designförslag. Den person som ska designa ramarna i programmet kommer inte bli glad då vi har fått in flera specialordrar med lite olika färgkombinationer. Totalt rör det sig val om två färger per cykelram med flera olika färgkombinationer fördelat på alla cykelramar.


Race with bikes from Laitaure bike

Vår målsättning under 2019 är att bygga upp ett samarbete där en juniorcyklist och en senior elitcyklist tävlar på våra cyklar.

Resan med en ambitiös och otroligt duktig juniorcyklist har precis börjat. Presentation kommer under hösten 2018. Just nu är fokus att designa en tävlingscykel.

Vi söker nu en duktig och ambitiösa MTB XC cyklist som vill vara med från början på vår resa som ett nytt cykelmärke, ni kan ha fokus på Långloppscupen eller Swecup XC. Du ska antingen vara på väg upp till elitnivå, eller så är du etablerad elitcyklist som vill ha nya utmaningar och också vilja påverka ett nytt cykelmärkes framtid.

Frågan är hur många som får den möjligheten?


2018-08-27

Design på gång

Nu är det full fart att designa tre olika modeller med färg, loggor, stripes och andra lackeringsdetaljer. Vi trodde det skulle vara den enkla delen i processen, men ack vad vi bedrog oss.


2018-08-17

Projekt LAITAURE bike löper på

Projektet fortgår även under 2019, nu ännu stabilare och mer självsäkert. Mer information kommer senare under hösten 2018.


2018-08-01

En MTB XC fulldämpad cykel är nu såld

Det går enligt plan, att få alla våra democyklar sålda under 2018. Vi kan nu stolt säga att vi snart är i land med det. Det ger oss en god start inför våren 2019 där vi beräknar att ta in totalt 12 ramar.


2018-07-26

Tuffa tester i Rörbäcksnäs

Fulldämparen klarade sig fint på både Vallsjörundan och på Kalugapasset.

Däck från WTB Ranger 2,25 på WTB i25 fälgar funkade helt klart gott då underlaget var torrt och varmt.


2018-07-17

Tävlingscyklist/er sökes inför säsong 2019

Vi söker duktiga ambitiösa MTB XC cyklister som vill vara med från början på vår resa som ett nytt cykelmärke, ni kan ha fokus på Långloppscupen eller Swecup XC. Du kan vara junior och på väg upp till elitnivå, eller så är du etablerad cyklist som vill ha nya utmaningar och också vilja påverka ett nytt cykelmärkes framtid.

Låter det intressant?  då är ni mycket välkommen att kontakta oss för vidare samtal.


2018-07-16

Nu har vi ställt ut våra democyklar i Hjulsjö MTB under två tillfällen. Då med gott resultat. Besökare har fått provcyklat både i skog och på teknikbanan. Vilket har resulterat i två sålda cyklar. En FS och en HT.  Köparna kommer få full support och service.


2018-07-16

Försäljning till återförsäljare är redan gång, nu är det helt klart med agenturskapet för WTB Sverige. Det innebär nya utmaningar att jobba in ett välkänt kvalitetsmärke på den Svenska marknaden då WTB saknas på våra välsorterade butikshyllor. Delge gärna er lokal cykelbutik att det nu finns en representant för WTB i Sverige.

Tills vi fått en bredd på våra produkter så går det som privatperson köpa vissa utvalda WTB produkter direkt från oss. VI jobbar med att få klart en web-shop för ändamålet. Kontakta oss med er förfrågan så löser vi det snabbt och enkelt.  Betalning kan just nu ske via Swish företag eller faktura.

www.l-bikesports.se                              L bike and sports AB


2018-06-29

WTB till Hjulsjö MTB i Bergslagen

Från söndag den 1/7 kommer det gå att köpa däck från WTB i HJULSJÖ MTB i Bergslagen. Samma söndag kommer vi även att visa upp några av våra cyklar som så klart får provåkas. Det handla om FS cykel 19″ och 20,5″ samt HT 19″ och 21″

http://www.mtbhjulsjo.se/


2018-06-17

Våra 19″ cyklar är nu helt klara och testcyklade. Båda tuffar på som vilka kvalitetscyklar som helst.


Bildresultat för instagram


2018-05-28

Nu är två cyklar färdigtestade. Det är HT 21″ och FS 20,5″

Gällande Demo cyklarna är det möjligt att innan köp få kvalitetscykla dem i verklig terräng. Då rekommenderar vi att det sker i Hjulsjö MTB park mellan Hällefors, Nora och Ljusnarsberg. Boka tid via e-mail eller mobil.

//Stefan – Founder & Creator