PRODUKTER

2018-07-17

Vår resa under 2017 och 2018 har varit mycket intressant med otroliga intryck, både från engagerade motionärer till elitcyklister på högsta nivå. Dessa feedbacks har nu gjort att vi kan gå vidare i projektet LAITAURE bike.

Det som händer inför 2019 är att vi nu kommer jobba vidare med en ramtillverkare som har lång erfarenhet av carbonramar på hög nivå. Samtidigt som vi också jobbar med att utrustningen ska bli komplett och passa en bred publik. Andra önskemål på detaljer är alltid intressant för oss att hantera.

Primärt kommer vi jobba med fulldämpande ramar endast 29″, det blir tre olika modeller, en lätt XC ram med travel 100 mm, en grövre XC ram med 110 mm, och en AM/enduro ram med travel 150 mm. Dessa ramar kommer att byggas till kompletta cyklar efter bokad order.

Vi har även en Sponsororder på en lätt tävlingsram hardtail och en fulldämpare. Dessa ramar är beställd av en junior och ska köras under 2019 års tävlingar.

En order på en Laitaure cykel kommer ta lite tid, vi uppskattar 3-4 veckor från order till leverans. Det är ni som köpare som själva ska välja er utrustning, sen ska allt monteras och sedan vidare för leverans.

Kompletta hjul kommer vi att ta in från flera olika fabrikat. Önskas istället lösa delar till ett komplett hjul kommer vi inte ha några problem att bistå med tillbehören, valet på utrustning är ert. Vi möjliggör det för er.

Extra de lux som tar upp till 10-12 veckor, i vissa fall ännu längre beroende på säsong. Det är om ni helt och hållet vill ha en egen design på cykeln. Färgval, stripes, speciell text etc. Tiden här avgörs av tillverkaren, hur stort tryck de har i sin produktion mm. Vi rekommenderar att en sådan här order görs under senhösten för att få den klar under våren, året därpå.

 

 

 

Vi har inte klart än vilka produkter som ska ingå i produktunderlaget. återkommer senare under hösten 2018.

De produkter som visas är bara ett utkast.