Ramar

Våra två rammodeller för säsong 2021 finns nu att beställa, ni designar dem själva med färgval och utrustning (se utrustning). Leveranstid bör bli runt 12 veckor.
Cykel på bild modell NoL3 en enduroram i carbon i stl (L) är utrustad med DVO dämpare, drivlina Sram GX eagle och hjulen är byggda på WTB KOM tough med HALO nav.

Modell NoL1 en XC ram i carbon, här byggs dessa två cyklar med, 1. den ena med SID Ultimate framgaffel 100 mm slag, den blir en kvick och lätt cykel med god respons. Byggs cykeln med premiumutrustning så kommer XC NoL1 att väga in under 10 kg.
Cykel NoL1 nr 2 bygger vi på en 120 mm SID Ultimate gaffel och på WTB Asym i29 fälg och Acros nav, syftet är att göra en lätt och smidig XC/trail cykel som presterar mjukare comfort för den som gillar att cykla på varierande underlag där fokus inte är att jaga tider på tävlingsbanan eller Strava.

Två av våra cyklar går att boka för test (enduro stl L) (XC/Trail stl L), vi kör ut cykeln till närliggande område inom Bergslagen, den kan så klart hämtas i Hällefors, perfekt till närliggande cykelområde Hjulsjö MTB.

Showing all 2 results